- 33130701(61)98+
- 33130702(61)98+
- 33130703(61)98+
- info@iscrti.ir
از شهریورماه سال ۱۳۸۳ با ایجاد یک آزمایشگاه مرجع بهمنظور تحت پوشش قرار دادن کلیه آزمونهای قابل اجرا در آزمایشگاههای کارخانههای شکر و دیگر صنایع جانبی آغاز و در اسفند ماه ۱۳۸۴ بعنوان اولین آزمایشگاه صنعت قند کشور موفق بهاخذ گواهینامه تایید صلاحیت آزمایشگاهی استاندارد ۱۷۰۲۵ گردید. این آزمایشگاه در راستای تحقق اهداف بلند مدت در نیمه دوم سال ۱۳۸۸ دو گام بسیار مهم برداشت:
۱- راهاندازی و تجهیز آزمایشگاه میکروبیولوژی صنایع غذایی جهت انجام آزمونهای میکروبی شکر سفید و انواع قند
۲- تجهیز آزمایشگاه شیمی جهت انجام آزمونهای شیمیایی- فیزیکی قندهای حبه ، کله و کلوخه و با اخذ تایید صلاحیت در زمینه فعالیتهای مذکور از اداره کل استاندارد خوزستان که از ابتدای سال ۱۳۹۰ موفق به اخذ تایید صلاحیت جهت انجام آزمونهای شیمیایی-فیزیکی و میکروبی شکر قهوهای از اداره کل استاندارد خوزستان شد.
۱-عملکرد تجهیزات آزمایشگاه با بررسی میانی کالیبراسیون دستگاههای آزمایشگاه .
۲- دما و رطوبت آزمایشگاه.
۳- نظافت و پاکیزگی آزمایشگاه
۱-آزمون میکروبی بر روی انواع شکر سفید و قند
۲-آزمون شیمیایی و فیزیکی بر روی انواع شکر سفید و قند
۳- آزمون شیمیایی و فیزیکی برروی ملاس
پلاریزاسیون، ساکارز، اینورت، بریکس، خاکستر هدایت سنجی، خاکستر سولفاته، لجن، دانسیته، قند کل برحسب اینورت