- 33130701(61)98+
- 33130702(61)98+
- 33130703(61)98+
- info@iscrti.ir
آزمایشگاه صنایع غذایی موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، گواهینامه استاندارد “تایید صلاحیت” ( ISO IEC/17025 ) را کسب کرد.
پس از بازرسی و ارزیابی به عمل آمده توسط ممیزان مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران(NACI) از آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، این آزمایشگاه موفق به اخذ گواهینامه “تایید صلاحیت (ISO IEC/17025)” در زمینه آزمونهای انواع قند، شکر و ملاس، گردید.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، علی داوودی مدیر کل سازمان استاندارد استان خوزستان، به مناسب روز جهانی تأیید صلاحیت، از آزمایشگاه صنایع غذایی موسسه تحقیقات، به عنوان آزمایشگاه منتخب استان و دارای شرایط ایزو ۱۷۰۲۵ بازدید به عمل آوردند.
مدیر کل سازمان استاندارد استان خوزستان طی جلسهای که در موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان برگزار شد، به شرح روند ارزیابی آزمایشگاهها توسط ارزیابان مرکز ملی پرداختند.
وی همچنین به نقش مهم آزمایشگاه صنایع غذایی موسسه تحقیقات نیشکر در کنترل کیفیت شکر تولیدی کارخانجات، کنترل شکر ورودی به استان خوزستان و کارگاههای بستهبندی قند و شکر استان اشاره کرد، و همچنین در خصوص همکاری بین شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و سازمان استاندارد، در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی، ابراز خرسندی نمود.
در این خصوص دکتر بهادری مدیر عامل محترم مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان ضمن تبریک به همکاران محترم شرکت توسعه نیشکر و موسسه تحقیقات به مناسبت اخذ گواهینامه ایزو۱۷۰۲۵، بیان نمود:
“استاندارد سازی عملیاتها و فرآیندهای کشاورزی، صنعت و آزمایشگاههای مرتبط با آن دو بخش در شرکت معظم توسعه نیشکر و صنایع جانبی، همواره در دستور کار این مؤسسه بوده و در این مورد می توان به تدوین کتاب “مجموعه دستورالعملهای عملیات زراعی زراعی تولید نیشکر”که مشتمل بر استانداردهای عملیاتی و فرآیندی، تولید نیشکر در استان خوزستان میباشد، اشاره کرد”.
در ادامه این بازدید مهندس مسعود جوینده کار معاون تحقیقات و پایش صنعت، به معرفی بخش صنعت و آزمایشگاههای مربوط به آن پرداختند و اخذ این گواهینامه را به مجموعه موسسه تحقیقات تبریک گفتند.
سرکار خانم مهندس عباباف، رئیس آزمایشگاه صنایع غذایی موسسه تحقیقات، ضمن تأکید بر حمایت و همت مدیر عامل محترم موسسه تحقیقات و معاونت محترم تحقیقات و پایش صنعتی این موسسه، به معرفی توانمندی، امکانات، تجهیزات و مستندات آزمایشگاههای این موسسه پرداختند.
علی داوودی مدیر کل سازمان استاندارد استان خوزستان، دوشنبه ۲۰ خردادماه به همراه هیات همراه از آزمایشگاههای صنایع غذایی، میکروبی و کالیبراسیون موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر بازدید به عمل آورده و مراتب تقدیر و تشکر خود را از این موسسه اعلام نمودند.