- 33130701(61)98+
- 33130702(61)98+
- 33130703(61)98+
- info@iscrti.ir
در رویدادی مهم برای جامعه علمی و صنعتی کشور، کتاب جامع “دستورالعملهای آزمایشات کوره بخار، تصفیه آب و فاضلاب” از انتشارات موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، صبح یکشنبه ۶ آبان ماه در این موسسه رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، این کتاب که حاصل تلاش چندین ماهه رویا عزیزی است، به عنوان یک مرجع کامل و بهروز در زمینه آزمایشهای مرتبط با کورههای بخار، سیستمهای تصفیه آب و فاضلاب معرفی شد.
عزیزی؛ گرداورنده ومترجم این کتاب در ششمین جلسه کارگروه محیط زیست شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: این کتاب با ارائه دستورالعملهای دقیق و گامبهگام، به متخصصان و مهندسین این حوزه کمک میکند تا آزمایشات را با دقت و اطمینان بیشتری انجام دهند.
نویسنده این کتاب در مراسم رونمایی این کتاب اظهار کرد: هدف ما از نگارش این کتاب، ارائه یک ابزار کاربردی و بهروز برای متخصصان و مهندسین این حوزه بوده است. امیدواریم این کتاب بتواند به ارتقای سطح دانش فنی در کشور کمک کند.
زینب ناصری رئیس اداره انتشارات و مدیریت دانش در مراسم رونمایی از این کتاب، ضمن تبریک به گرداورنده ومترجم این کتاب، گفت: این کتاب میتواند به عنوان یک منبع آموزشی جامع برای دانشجویان و کارآموزان رشتههای مرتبط مورد استفاده قرار گیرد.
بهنام کرمی چنسی نژاد رئیس کارگروه محیط زیست شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این مراسم گفت: انتظار میرود این کتاب به عنوان یک مرجع معتبر در دانشگاهها، صنایع و سازمانهای نظارتی مورد استفاده قرار گیرد و به بهبود کیفیت آب و فاضلاب و بهرهوری انرژی در کشور کمک کند.
در پایان این مراسم؛ زینب ناصری رئیس اداره انتشارات و مدیریت دانش موسسه تحقیقات وآموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، با اهدای لوح تقدیر؛ از رویا عزیزی گرداورنده و مترجم این کتاب تقدیر و تجلیل به عمل آورد.
کتاب “دستورالعملهای آزمایشات کوره بخار، تصفیه آب و فاضلاب” در پنج بخش تنظیم یافته است. در بخش اول: آزمایشات مربوط به کوره بخار که شامل درجه سختی و انواع آن و مباحث مرتبط با آن، تعریف PH، محدوده های استاندارد PH آب کوره بخار وتصفیه آب و الکتروکنداکتیویته آب واهمیت TDS.
و نیز بخش دوم به آزمایشات مربوط به تصفیه آب های صنعتی، شامل مشخصات آب ورودی و خروجی تصفیه آب، کدورت، جار تست، کلرَ باقی مانده، و بخش سوم آزمایشات مربوط به تصفیه فاضلاب های صنعتی، که به معرفی فاضلاب و پارامترهای مهم در آن، روش های نمونه برداری و غیره می پردازد. در بخش چهارم به نکات ایمنی و بهداشتی در آزمایشگاه شیمی، شامل علائم هشدار دهنده، کمک های اولیه و مباحث مطرح شده در این خصوص و نیز در بخش آخر به شناخت و کاربرد وسایل آزمایشگاه موجود در آزمایشگاه اشاره شده است.