- 33130701(61)98+
- 33130702(61)98+
- 33130703(61)98+
- info@iscrti.ir
بخش فنی مهندسی در معاونت تحقیقات صنعت از اسفندماه سال ۱۳۹۴شروع به کار نمود. عمده فعالیتهای این بخش شامل؛ طراحی و ساخت تجهیزات مکانیکی و ماشین آلات صنعتی براساس دستاوردهای روز دنیا میباشد. از دیگر فعالیتها میتوان به ارائه پیشنهادات و راهکارهای تخصصی بر پایه مقالات و تحقیقات سازمان معتبر علمی در زمینه فعالیتهای فنی و مهندسی کارخانجات توسعه نیشکر اشاره نمود.
۱-طراحی و پیادهسازی سیستم جامع نگهداری و تعمیرات برای کارخانجات شکر
۲-رسوب زدای اتوماتیک تبخیرکنندهها
۳-امکانسنجی افزایش مقاومت به سایش تیغههای چاقویی برش با استفاده از فناوری نانو
ربات جوشکار
یکی از مهمترین بخشهای کارخانه تولید شکر از نیشکر بخش عصارهگیری و استخراج بوده که این عملیات توسط تجهیزاتی که شامل غلطکهای بزرگ میباشد در بخشی بنام آسیاب صورت میگیرد. در کارخانه تولید شکر بهمنظور افزایش سختی و مقاومت غلطکهای آسیاب در برابر سایش در زمان اورهال و بهرهبرداری، فرآیند Picote زنی و Arcing توسط اپراتورهای جوشکار بهصورت دستی انجام میپذیرد که این نوع جوشکاری علاوه بر ریسک ایمنی برای اپراتور، از کیفیت و دقت کافی بهدلیل عدم کنترل فرآیند جوشکاری برخوردار نمیباشد. بهرهبرداری از سیستمهای رباتیک بهدلیل امکان برنامهریزی و استفاده مستمر در شرایط متفاوتکاری راهحل مناسبی برای حل این مسئله باشد. مزایای استفاده از این سیستم بهشرح بیان میگردد.
نمونهگیر اتومات شکر
در فرآیند تولید شکر برای انجام آزمایشات میبایست در زمانهای مشخصی نمونهگیریهایی صورت پذیرد که این نمونهگیریها بهصورت دستی و باکیفیت نامناسب صورت میگیرد. لذا با اتوماتیک نمودن نمونهگیری میتوان زمان و کیفیت این فرآیند را استاندارد نمود، به گونهای که دستگاه بر روی خطوط تولید شکر نصب شده ونمونهگیری بهصورت یکنواخت و تجمعی انجام گردد تاخطای آزمایش حاصل از نمونهگیری نامناسب بهمنظور کنترل فرآیند تولید شکر کاهش یابد. مزیتهای این دستگاه بهشرح ذیل میباشد:
[elementor-template id=”12638″]