مهدی مازوچی
سمت مدیر تحقیقات فرآیندی
تلفن مستقیم:۰۶۱۳۳۱۳۰۷۳۲
پست الکترونیک: hdimazuchi@gmail.com
بهمنظور بررسی و ارائه راهکارهای علمی و فنی جهت رفع معضلات و چالشهای فرآیند تولید شکر بخش تحقیقات فرآیندی در سال ۱۳۹۱ ایجاد گردید. با توجه به رشد سریع فرآوردههای نیشکر و محصولات جانبی آن و لزوم همراهی با دانش روز دنیا، پیشنهادات تحقیقاتی در این زمینه از عمده اهداف این بخش بهشمار میآید
مهندسی مخمر ساکارومایسس سرویزیه با هدف افزایش مقاومت به اتانول جهت افزایش راندمان تولید و بررسی تغییرات حاصل ازآن بر پروفایل نسخه برداری
یکی از مهمترین شاخصهای تعیین کننده درکیفیت شکر، مقادیر دو پارامتر MA و CV است که با بهدست آوردن سایز دانههای شکر قابل محاسبه است این کار در آزمایشگاه با استفاده از دستگاه شیکر برای حجم مشخصی از شکر قابل محاسبه است. در حین عملیات طباخی بهدست آوردن این دو پارامتر برای کریستالهای در حال رشد میتواند شاخص مفیدی جهت کنترل روند طباخی و همچنین باعث بالابردن کیفیت در شکر تولیدی شود.
با استفاده از هوش مصنوعی و شبکههای عصبی عمیق در پردازش تصویر و همچنین توسعه بسترهای مناسب سخت افزاری و نرم افزاری، امروزه میتواند راهکارهایی برای حل چالشهای صنعتی پیدا کرد. نرم افزار تشخیص سایز کریستالها با بهرهگیری از شبکههای عصبی کانولوشنی در پردازش تصویر قادر به اندازهگیری سایز دانههای شکر در سه فاز اسلاری، پخت و کریستالهای شکر میباشد. دقت در اندازهگیری و تشخیص دانههای شکر و همچنین تفکیک ذرات غیر شکری مانند حباب در پخت میتواند در روند طباخی و کسب دادههای واقعی بسیار موثر واقع شود.
سمت: کارشناس تحقیقات فرایندی
تلفن مستقیم:۰۶۱۳۳۱۳۰۷۳۵
f.sheikhi@iscrti.ir