- 33130701(61)98+
- 33130702(61)98+
- 33130703(61)98+
- info@iscrti.ir
سمت: کارشناس تحقیقات فرایندی
تلفن مستقیم:۰۶۱۳۳۱۳۰۷۳۵
پست الکترونیک:f.sheikhi@iscrti.ir و f_sheikhi87@yahoo.com
سوابق تحصیلی:
دکتری میکروبیولوژی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
کارشناسی ارشد میکروبیولوژی از دانشگاه شهید چمران اهواز
کارشناسی زیست شناسی سلولی و ملکولی از دانشگاه خوارزمی
سوابق پژوهشی:
۱- شیخی ف، رعایایی اردکانی م، عنایتی ضمیر ن، قزلباش غ. جداسازی وشناسایی دو قارچ تولیدکننده آنزیم لاکاز از باگاس و ریزوسفر نیشکر. پژوهش های سلولی و ملکولی. ۲۷-۳(۱۳۹۳)
۲- شیخی ف، رستمی خ، آذین م، اسدالهی م ع، ابراهیمی م، غیاثی پ، فیضی ا. بهبود تولید و مقاومت به اتانل در مخمر ساکارومایسس سرویزیه با راهبرد مهندسی تکاملی با استفاده از تنش ۱-بوتانل. مجله پژوهش های سلولی و مولکولی. ۳۵. ۳. ۱۴۰۱ (۳۹۲-۳۷۹)
۳- شیخی ف، رستمی خ، آذین م، اسدالهی م ع، ابراهیمی م. غیاثی م. بهبود تحمل به اتانول سویه صنعتی مخمر با ترکیبی از جهش زایی و مهندسی تکاملی. مجله زیست شناسی میکروارگانیسم ها. ۱۱.۴۳. ۳. ۱۴۰۱(۲۸-۱۳)
Sheikhi F., Roayaei Ardakani M., Enayatizamir N., Rodriguez-Couto S. 2012.The Determination of Assay for Laccase of Bacillus subtilis WPI with Two Classes of Chemical Compounds as Substrates. Indian J Microbiol. 2012 Dec; 52(4): 701–۷۰۷.
جداسازی قارچهای مولد آنزیم لاکاز از خاک اطراف ریشه نیشکر و باگاس دوازدهمین کنگره سراسری و دومین کنگره بین المللی دانشگاه کرمانشاه ۱۳۹۰/کرمانشاه اول
غربالگری باکتریهای مولد آنزیم لاکاز بر روی پلیت دومین همایش میکروبیولوژی کاربردی دانشگاه تهران۱۳۸۹/تهران اول
شناسایی فیلوژنیک باکتری مولد آنزیم لاکاز سیزدهمین کنگره سراسری و سومین کنگره بین المللی میکروبیولوژی(دانشگا علوم پزشکی اردبیل) ۱۳۹۱/اردبیل اول
غربالگری مخمرهای تولیدکننده آنزیم لاکاز از چوب پوسیده درختان اکالیپتوس اهوازهشتمین همایش ملی بیوتکنولوژی و چهارمین همایش ایمنی زیستی ایران(دانشگاه تهران) ۱۳۹۲/تهران اول
Phylogenic identification of laccase producing a strain fungus from bagasse
چهاردهمین کنگره میکروبیولوژی بین المللی (دانشگاه شهید بهشتی) ۱۳۹۳/تهران اول
Improving ethanol production in a commercial yeast strain by evolutionary engineering
۱۴۰۱The 2nd International Conference on Biotechnology and Global Development/تهران اول
Effect of UV radiation on the Saccharomyces cerevisiae for improving its tolerance against 1- butanol نوزدهمین کنگره میکروبیولوژی بین المللی (دانشگاه شهید بهشتی) ۱۳۹۷تهران اول
آموزش استانداردهای میکروبی قند، شکر و الزامات آزمایشگاه میکروبی در آزمایشگاه صنایع غذایی ( برای مسئولین فنی و پرسنل آزمایشگاه های کنترل کیفی)
تالیف کتاب:
کودهای زیستی و کشاورزی پایدار: راهبردی برای تولید پایدار نیشکر ۱۴۰۱ (انتشارات موسسه تحقیقات توسعه نیشکر)
جوایز و افتخارات علمی:
دریافت لوح تقدیر بعنوان آزمایشگاه کنترل کیفی برتر استان ۱۳۹۲ (اداره استاندارد )
دریافت لوح تقدیر به عنوان پژوهشکر برتر در سال ۱۴۰۱ ( جشنواره برداشت شکرستان)