• 33130701(61)98+
  • 33130702(61)98+
  • 33130703(61)98+
  • info@iscrti.ir

مبانی و محاسبات فرآیند تولید شکر خام

متن سربرگ خود را وارد کنید

مبانی و محاسبات فرآیند تولید شکر خام

این نوشتار در سال ۱۳۹۵ توسط موسسه SRI استرالیا، با همکاری دانشگاه کوئینزلند، و به سفارش موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر برای پرسنل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تهیه شده است.  هدف از برگزاری دوره، بازآموزی و بیان ساده مطالب علمی می‌باشد که در بهره­برداری از کارخانه‌های نیشکری باید مد نظر قرار داده شود.

نوشتار در سه بخش آسیاب، سالن تولید شکر خام و کوره­های بخار توسط اساتید مجرب دانشگاه تهیه و تدوین شد که کتاب حاضر ترجمه بخش بهره‌برداری از سالن تولید شکر خام می باشد.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب