- 33130701(61)98+
- 33130702(61)98+
- 33130703(61)98+
- info@iscrti.ir
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، کتاب «مبانی و محاسبات فرآیند تولید شکر خام» در سال ۱۳۹۵ توسط موسسه SRI استرالیا، با همکاری دانشگاه کوئینزلند، و به سفارش موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان برای پرسنل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تهیه شده بود.
با هدف بازآموزی و بیان ساده مطالب علمی جهت بهره برداری از کارخانه های نیشکری، این کتاب توسط محمد رضا صادقی، مهدی مازوچی، محمود گودرزی، محمد حموله، حسین انصاری، اسکندر سخیراوی، رویا عزیزی و مارال عجمیان در سال ۱۴۰۲ به زبان فارسی ترجمه و منتشر شد.
طراحی جلد و صفحه آرایی این کتاب توسط خانم ناصری رئیس اداره انتشارات موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و خانم خاکسار دهنوی سرپرست کتابخانه موسسه تحقیقات انجام شد.