• 33130701(61)98+
  • 33130702(61)98+
  • 33130703(61)98+
  • info@iscrti.ir

کتاب «مبانی و محاسبات فرآیند تولید شکر خام» به چاپ رسید

کتاب «مبانی و محاسبات فرآیند تولید شکر خام» به چاپ رسید

کتاب «مبانی و محاسبات فرآیند تولید شکر خام» با ۴۶۴ صفحه در هفت فصل توسط انتشارات موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر منتشر و روانه واحدهای نیشکری شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، کتاب «مبانی و محاسبات فرآیند تولید شکر خام» در سال ۱۳۹۵ توسط موسسه SRI  استرالیا، با همکاری دانشگاه کوئینزلند، و به سفارش موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان برای پرسنل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تهیه شده بود.

 

با هدف بازآموزی و بیان ساده مطالب علمی جهت بهره برداری از کارخانه های نیشکری، این کتاب  توسط محمد رضا صادقی، مهدی مازوچی، محمود گودرزی، محمد حموله، حسین انصاری، اسکندر سخیراوی، رویا عزیزی و مارال عجمیان در سال ۱۴۰۲ به زبان فارسی ترجمه و منتشر شد.

 

طراحی جلد و صفحه آرایی این کتاب توسط خانم ناصری رئیس اداره انتشارات موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و خانم خاکسار دهنوی سرپرست کتابخانه موسسه تحقیقات انجام شد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب